Jonizator i prečistač vazduha XJ-201

Koristi naprednu tehnologiju jonskog lahora, uklanja miris duvana, eliminiše prašinu i bakterije.

Cena: 5990.00din. Dodaj u korpu

Zatvoren prostor u kome ljudi borave neretko je ispunjen ustajalim vazduhom i prašinom. Bilo da se radi o prostorijama u kući, sobama, kupatilima ili na radnom mestu, kancelarijlama, kuhinjama problem nastaje usled sakupljanja nečistoća u vazduhu. Nakon vrlo kratkog vremena bakterije i virusi krenu da se množe i šire u takvom okruženju.


Veoma popularan proizvod firme "Medisana" jonizator vazduha "Prečistač XJ-201" oslobodiće prostor po Vašem izboru neprijatnih mirisa i nečistoća iz vazduha, brzo i lako.
Jonizator vazduha "Prečistač XJ-201" radi pomoću napredne tehnologije sa jonskim lahorom.
Karakteristično za ovaj uredjaj je da radi bez motora što ga čini apsolutno bešumnim. Veoma je jednostavan i zgodan za upotrebu jer poseduje električni utikač bez kabla.

Osnovni zadatak ovog neponovljivog uredjaja je da omogućava cirkulaciju i protok vazduha bogatog kiseonikom. Svojim radom "Prečistač XJ-201" podiže kvalitet vazduha u prostoriji.
Prilikom rada jonizatora vazduha stvara se statički elektricitet koji upija i najsitnije zagadjivače i alergene iz vazduha. Prašina, polen, gljivične spore i vlakna neće Vam više predstavljati problem i moći ćete nesmetano da boravite u zatvorenim prostorijama.

Posebno je jednostavan za čišćenje jer ne zahteva upotrebu specijalnih hemijskih sredstava već je dovoljan mlaz čiste vode i malo običnog deterdženta da elektostatički filter bude očišćen.
Uredjaj za prečišćavanje vazduha "Prečistač XJ-201" tako je dizajniran da ne zauzima mnogo prostora svojim postavljanjem na zidu odredjene prostorije i da štedi energiju pri radu, trošeći svega 3 W/h.
Idealan je uredjaj za manje prostorije u Vašem domaćinstvu pored činjenice da čisti i osvežava vazduh u njima, poseduje i LED diode koje mogu poslužiti za osvetljenje tih prostorija.

Ne razmišljajte mnogo. Savršen proizvod za čišćenje vazduha "Prečistač XJ-201" čeka Vas u "Medisani".

 • Koristi naprednu tehnologiju sa jonskim lahorom
 • Bešuman, bez motora
 • Električni utikač bez kabla, zgodan za upotrebu
 • Štedi energiju, samo 3 W/h
 • Elektrostatički filter se lako čisti
 • Održava vazduh čistijim i svežijim
 • Koristi naprednu tehnologiju sa jonskim lahorom
 • Bešuman, bez motora
 • Električni utikač bez kabla, zgodan za upotrebu
 • Štedi energiju, samo 3 W/h
 • Elektrostatički filter se lako čisti
 • Održava vazduh čistijim i svežijim

Neotec jonizator imam već evo 2 godine. Kupila sam ga najviše zbog astme i od kada ga imam ja više nemam noćna gušenja. Sada bukvalno mnogo lakše dišem i od srca ga preporučujem svima!

Dijana Djurković 39, Vrbas

Ja sam prezadovoljan mojim jonizatorom. Vrlo brzo pročisti vazduh,a što je najbitnije kada se uđe spolja u prostoriju ne oseća se onaj ustajali miris duvana.

Marinko Petrović 48, Beograd

Prvi kontakt sa Neotec jonizatorom sam imala kod moje drugarice. Zamolila sam je da mi ga pozajmi na par dana da ga isprobam i zaista me je oduševio! Ubrzo sam i ja kupila sebi jedan. Odličan je za ove pare! Zaista sam zadovoljna, pogotovo zbog duvanskog dima!

Jasna Tošić 42, Kragujevac

Izuzetno sam zadovoljna NeoTec jonizatorom. Primetila sam da je zaista efikasan u prostorijama gdje ima dosta duvanskog dima, lak je za održavanje, bešuman i ekonomičan. Po veoma prisupačnoj ceni dobila sam svež planinski vazduh u svom stanu.

Zorana Pavić

Imam dva jonizatora XJ-201 nešto duže od mesec dana, i jako sam srećna. Nisam mnogo očekivala od njih zbog mojih dugogodišnjih problema sa sinusima… ali bila sam tako prijatno iznenađena. Kada bih samo imala para da kupim još nekoliko aparata – da ih poklonim svojim prijateljima i rođacima!
Nosiću ga kući kada budem išla na odmor (ne mogu da budem bez njega!) tako da će možda moji poželeti da uzmu neki aparat za sebe.

Rezultati:
Kada legnem moj nos se ne zapuši automatski.
Spavam mnogo dubljim snom.
Duže spavam (ne znam baš da li je to dobro!!).
Sanjam jasne snove koje mogu da zapamtim – a to je po mom mišljenju zbog toga što konačno imam dovoljno vazduha koji mi obezbeđuje dublji san.

Hvala.

C. Etcel, Južna Dakota

Ovi aparati su Fantastični! Divno izgledaju, veoma su izdržljivi i od njih vazduh miriše božanstveno!
Malopre sam očistila jedan aparat i to je trajalo 45 sekundi, što je neverovatno kada se setim da mi je trebalo duže od sat vremena da očistim i potpuno osušim svoj stari aparat.
Jonizator XJ-201 je pouzdan, pristupačan po ceni, atraktivnog izgleda, i izvanredno jednostavan za čišćenje.”. VEOMA sam zadovoljna svojim jonizatorom XJ-201 i dalje ću ga preporučivati svojim prijateljima i porodici.

C. Travers, Kalifornija

Vau, što je ovaj XJ-201 fantastičan proizvod! Odmah sam osetio svež vazduh koji dolazi iz sistema. Ja pušim pored njega, a moja žena u drugom delu sobe čak uopšte i ne oseća miris moje cigarete. On zauzima tako malo prostora i lako se prenosi sa jednog na drugo mesto! Pokloniti jonizator XJ-201 - što bi to bio dobar način da nekome pokažete koliko ga volite! To je strava kupovina! Hvala vam.

C. Ričardson, Virdžinija

Želim samo da vas obavestim o tome koliko smo zadovoljni jonizatorima koje smo kupili od vase cenjene kompanije. Stvarno sam zadivljena njihovim učinkom i radom. Za vreme vikenda obično nam dolaze prijatelji pušači, tako da uveče u stanu bude pravi oblak dima. Otkada imamo jonizatore XJ-201 u vazduhu više nema dima, a umesto ustajalog dima oseća se svežina.
Moj muž mora da koristi aparat za disanje noću dok spava. On je zaista primetio promenu u vazduhu u našoj kući pošto njegov aparat koristi vazduh iz kuće. On kaže da je razlika ogromna. A ja sam primetila da više nemam toliko problema sa sinusima kao nekada. Kad god mi se ukaže prilika ja svima pričam o vašim jonizatorima. A mi smo našim prezadovoljni.

Još jednom hvala vam,

P. Kaunsel, Montana

Imam 2 jonizatora XJ-201 koji rade već dve nedelje. Njihovom zaslugom kvalitet vazduha u našoj kući značajno se promenio. Osećamo da je vazduh tako čist i svež, a i predivno miriše.
Ja sam patila od različitih vrsta alergije i od astme. Sve vrste alergija su potpuno nestale, a astma je mnogo ublažena. Čak je i naš stari pas ranije kašljao i dahtao, ali ne više.
Poslala sam jedan jonizator XJ-201 sinu u Las Vegas za njihov stan. Sin mi kaže da je sa jonizatorom razlika očigledna.
Jako sam srećna što sam što sam kupila ovan izvanredan aparat.

D. Vels, Teksas

Mnogo vam hvala na pomoći. U sobi moje ćerke imamo ovaj proizvod oko dve i po nedelje. Već posle nedelju dana uočio sam drastičnu razliku kod ćerke. Kašalj zbog koga se ona budila svake noći praktično je nestao. Potpuno su se izgubili svakodnevno šmrckanje i kijanje. Ona je alergična na mnogo stvari, a posebno na grinje. Jonizator XJ-201 toliko mnogo nam pomaže da imam nameru da kupim još jedan komad za moju sobu pošto i ja patim od sličnih problema.

Iskreno vaš,

A. Kesten, Njujork

Zdravo,

Sada kada imam ovaj mali uređaj već jednu nedelju, želim da prenesem svoje utiske. Ono što je najvažnije je to da je došlo do značajne promene po pitanju moje alergije… na bolje. Sada mogu mnogo bolje da dišem i ne koristim toliko lekova (koji nisu inače nikada ni delovali). Takođe sam primetila da se manje prašine zadržava na nameštaju.
Kada smo juče kasno po podne stigli kući sa posla, primetili smo da je dim od cigareta nestao. Očigledno u toku dana jonizator XJ-201 je radio i odradio svoj posao. Kada smo ušli u kuću vazduh je mirisao na čisto i uopšte se nije osećao miris cigareta.

Šteta što nisam čula za jonizator XJ-201 pre nego što sam se obraćala lekarima jer zaista sam ubeđena da bi on otklonio moje probleme. Prenosim moj mali jonizator noću iz dnevne sobe u spavaću sobu, i nikada ranije u svom životu nisam bolje spavala. Za samo jednu nedelju koliko imam svoj jonizator XJ-201 potpuno sam prekinula sa uzimanjem lekova i ovako dobro nisam disala godinama.

E. Bets, Teksas

Poštovani Gospodine ili Gospođo,

Najbolje od svega je to što jonizatori XJ-201 uistinu obavljaju izuzetan posao čišćenja i osvežavanja vazduha i to u velikom broju različitih situacija. Prilikom gradnje naše kuće vodilo se računa o uštedi energije, ima dobru izolaciju, tako da vazduh može da postane prilično ustajao sredinom zime kada prozori ne mogu da se otvaraju. Ustanovili smo da čvršće spavamo i slobodnije dišemo noću kada je jonizator XJ-201 uključen u spavaćoj sobi.
Najbolji test, po našem mišljenju, efikasnosti ovog aparata je u stanu naše ćerke koji je stalno izložen intenzivnom zagađivanju dimom koji se uvlači iz susednih stanova u kojima žive pušači. Ona je ranije pokušavala sa nekim drugim prečistačima vazduha, ali je uvek bivala razočarana rezultatima. Samo sa jednim jonizatorom XJ-201 intenzivan miris dima je nestao i ona može ponovo da diše slobodno i zdravo.
Zahvaljujemo vam se što se napravili efikasan i po ceni pristupačan proizvod koji ne iziskuje iznova dodatne troškove zbog potrebe da se često menjaju filteri. Ako mu je vek trajanja u skladu sa ovako dobrim načinom rada, vi ćete imati mnogo izuzetno zadovoljnih kupaca.

Srdačan pozdrav

Gđa. O'Konor, Severna Karolina

Sada su prošle već tri nedelje od kada imam moje jonizatore XJ-201, i moram da vam kažem da vam je proizvod SUPER. Sve dok nisam nabavio jonizatore XJ-201 nisam bio svestan koliko su me oči pekle, jer sada oči me uopšte više ne peku.
Pored toga čini mi se kao da udišem mnogo više kiseonika sada sa svakim udisajem vazduha. Ranije sam ujutro pri sunčevoj svetlosti koja prodire kroz prozor viđao tako mnogo čestica prašine koje sam očigledno ja udisao, a sada ih više uopšte nema.
Sada mogu da uočim i cenim razliku u vazduhu u mojoj kući i napolju, tako da sam morao da poručim još jedan jonizator za moje roditelje i jedan koji mogu da nosim sa sobom kada idem u posete prijateljima kako bih uvek mogao da udišem ovaj predivno čisti vazduh. On je naprosto božanstven!!!!!

P. Mekoj, Florida

Upravo sam kupio dva aparata i stavio jedan u spavaću, a drugi u dnevnu sobu. Pre nekoliko dana naša ćerka je zaboravila da isključi šporet i kuhinja se ispunila dimom i mirisom zagorelog povrća iz šerpe. Uzeo sam jonizator XJ-201 i postavio ga u kuhinju. Bukvalno u roku od nekoliko minuta miris je iščezao. Ovaj miris se proširio i u našu dnevnu sobu, pa smo jednostavno jonizator vratili ponovo u sobu i bukvalno u roku od nekoliko minuta ovaj miris je nestao! Uskoro ću naručiti jedan jonizator za našu kuću i jedan za kuću mojih roditelja.

F. Džaromilo, Kalifornija

U junu 2004. godine stigao mi je moj jonizator XJ-201. Od kada sam ga otpakovao stalno je uključen. Neposredno posle uključivanja jonizatora primetio sam da su se moji problemi sa sinusima ublažili. (Nažalost) ja sam pušač i pušim i u svom stanu (nemam baš najbolji komšiluk tako da se trudim da se ne zadržavam dugo napolju). Već duže vreme zbog mirisa duvana i prašine imam glavobolje kao i probleme sa sinusima. Na poslu (radim u kol centru) stalno sam patio od glavobolje, čijem nastajanju je doprinosilo i nošenje slušalica i naočara, što je još više pogoršavalo moje probleme sa sinusima. Već posle prvog dana počeo sam da uzimam manje lekova za sinuse. Kada jonizator stavim u spavaću sobu spavam mnogo bolje nego ranije. Moj stan miriše na čisto i čini se da dim jednostavno nestaje iz vazduha. Izuzetno sam zadovoljan kupovinom. Molim vas da ovo uvrstite u vaše utiske potrošača jer ovo je stvarna povratna informacija jednog zadovoljnog kupca.
Još jednom hvala vam.

Džastin sa Floride

Pišem vam ovo kratko pismo samo da izrazim svoje zadovoljstvo vašim proizvodom. U početku sam kupio tri jonizatora XJ-201 za kuću, kao pomoć pri ublažavanju alergije moje ćerke. U svakoj spavaćoj sobi imamo po jedan jonizator, kao i u dnevnoj sobi. Moju ćerku više ne boli glava, a i kašljanje tokom noći je prestalo.
Na poslu, radim na jednom velikom štampaču koji koristi toner na bazi rastvarača. Iako se prostorija provetrava, zbog zagušljivih isparenja često dobijam jake glavobolje, a povremeno mi se javljaju i mučnine. Jednog dana palo mi je na pamet da ponesem jedan jonizator od kuće. Uključio sam ga pored kompjutera, gde inače provodim dosta vremena i gde se ova isparenja zadržavaju. Presrećan sam što mogu da izjavim da sada satima mogu da radim neprekidno, a da me pri tome ne muči više glava! U ovom prostoru više se ne osećaju nikakva zagušljiva isparenja!

Mnogo vam hvala što ste nam ovaj proizvod učinili dostupnim po tako pristupačnoj ceni!

A. Beri, Kalifornija

Poštovana gospodo,

Moj sin ima devet godina i povremeno dobija napade astme, koji su obično izazvani preteranim naprezanjem i alergenima kao što su polen ili prašina. Prošle subote dok je igrao futbal, Bili je gubio dah i grudi su mu se stegle. Toga dana vreme je bilo toplo i vlažnost je bila visoka, a pored toga na terenu je prethodnog dana pokošena trava. Pošto posle nekoliko minuta odmora još uvek nije mogao da diše normalno vratili smo se kući. Desilo se da je moj prvi jonizator XJ-201 stigao poštom baš tog jutra. Odmah sam ga otpakovala i uključila. Ono što je usledilo bilo je fantastično. U roku od 5 minuta Bili je počeo da diše normalno, što je bilo veoma neobično pošto smo ranije zbog ovakve vrste asmatičnih napada morali da mu dajemo lekove. Te večeri stavila sam jonizator u Bilijevu sobu. Bili je obično tokom noći kašljao, ali te noći nismo ništa čuli, jonizator je ostalo i dalje u njegovoj sobi i Bili sada uspeva da po celu noć spava veoma mirno. Toliko sam zadovoljna efektima ovog jonizatora da sam poručila još dva komada za ostale prostorije u kući.

Hvala vam na predivnom proizvodu.

G. Hanter, Mičigen

Kupio sam pre par godina jonizator sa noćnim svetlom inače od ranije poznajem dejstva negativnih jona ... Video sam reklamu ali sam pretpostavio da je proizvod loš odnosno sve što se reklamira tako pompezno pretpostavljam da je sumljivog kvaliteta. Ranije sam kupovao jonizatore drugih proizvodjača pa su trajali po 6-8 meseci ali uz slabi učinak. Ali ovaj sa noćnim svetlom traje mi i dan danas oko 2 god ma i više, možda je plastika malo jeftina ali radi kao japanac. Vredi svaku paru, ekstra je.

Vojin Cerović, Beograd

Priča o problemima sa neugodnim mirisom plesni koja se javlja kao posledica kondenzacije na zidovima stanova je verujem bliska mnogim porodicama. Sećate se onog osećaja neprijatnosti kada vam neko dođe u goste i pita "jel to imate vlagu?", pa vi onda objašnjavate "ma ne, nije to vlaga to je samo kondenzacija".
E, tog mirisa više nema. Jonizator XJ -201 je potpuno rešio taj problem. Pored ostalih pozitivnih dejstava on je potpuno uklonio neugodni miris plesni.

Dušan Kojić, Beograd

Kupio sam Neotec XJ-210 Jonizator pre nedelju dana, uključio ga u moju sobu u kojoj je računar, TV i jos brdo uređaja i odmah posle nekoliko sati osetio neverovatnu promenu u kvalitetu vazduha.
Pre mi je soba imala miris ustajalog vazduha, neprovetrenosti, miris uređaja... A sada kao da sam negde na planini ... a da ne pominjem da spavam kao beba. Ma prosto dišem punim plućima. Kupiću za sve sobe u stanu.

Miloš , Beograd

Pre nekoliko meseci sam kupila ozonizator za vodu of firme MEDISANA, prvenstveno zbog mog muža koji boluje od čira želudca. Nakon ovog vremena što koristim aparat mogu reći da smo prezadovoljni. Ali najviše me oduševljava što nakon tretiranja voća i povrća ovim aparatom ne moram da razmišljam da li je ono prskano ili nije. Ranije mi je predstavljalo veliki problem nabavka upravo neprskanih namirnica. Naročito kada niste sigurni da li je zaista neprskano. Sada o tome više ne razmišljam pošto nakon nekoliko minuta pranja u ozonizovanoj vodi pesticida ni traga.

Hvala vam za ovaj odličan proizvod.

Milena Jankovic, Subotica

Postovani!
Pre neki dan sam nabavila jonizator XJ-201. Stavila sam ga u dnevnu sobu koja je uvek puna ljudi. Pošto smo skoro svi pušaci prvenstveno sam ga nabavila zbog duvanskog dima jer su u toj sobi i moji klinci (jedan 4 godine, a drugi 8 meseci). Soba mi se izuzetno loše luftira, ali od kako sam stavila jonizator čini mi se da se dim uopšte više ne oseća (pošto sam i ja pušač).
Držim ga uključenog neprekidno po ceo dan, a posle noću ga prebacujem u spavaću sobu. Zaista preporučujem svakome da ga kupi, naročito ako se u prostoriji puši.

ANA, Beograd

Pre izvesnog vremena počela sam da koristim jonizator XJ-201, kao stanovnik grada Pančeva zbog već daleko poznatog kvaliteta vazduha, poodavno sam upoznata sa svrhom i funkcijom aparata za jonizaciju vazduha. Pre jonizatora
XJ-201koristla sam aparat marke Hama tako da mogu i da uporedim ova dva aparata.

XJ 201- lakši za održavanje
XJ 201- otporan na vlažnost iz vazduha koja je kod Hama jonizatora izazivala oksidaciju u aparatu i prestanak rada zbog prekida napajanja.
XJ 201- zaista nečujan, Hama je zvučao kao siktanje zmije
XJ 201- o čistoći vazduha da i ne govorimo!

Aparat se koristi u stambenom prostoru koji i pored duvanskog dima, peći na čvrsto gorivo i kućnih ljubimaca odiše svežinom! Ovim putem želim da preporučim svima koji žele zdraviju životnu sredinu (bar u zatvorenom prostoru) posebno Pančevcima, nabavku nekog od Medisaninih jonizatora vazduha.
PROBAJTE XJ-201, CENA JE PRISTUPAČNA I UBEDJENA SAM DA ĆETE SE POPUT MENE ODLUČITI I ZA NABAVKU NEKOG OD APARATA VEĆEG KAPACITETA ILI MOŽDA APARATA ZA OZONIRANJE VODE!

Hvala Medisani i veliki pozdrav svima iz vazdušne banje od 30-ak m2 u Pančevu!

Ljiljana Miletić, Pančevo

Verovatno ne postoji gore mesto za test uređaja koji prečišćava i obogaćuje vazduh nego što je rudnik uglja. Kako i sam radim u jednom takvom, (u računskom centru rudnika Kolubara) imao sam užasno mnogo problema kako sa računarskom opremom tako i sa alergijskim reakcijama na ugljenu prašinu. Sa nepoverenjem sam počeo upotrebu Vašeg uređaja
XJ-201. Posle nekoliko dana osetio sam vidno poboljšanje. Jedina uslovna mana je što uređaj moram češće čistiti, ali je to do okruženja.

Stanko Bjelogrlić, Kolubara

Kupila sam NEOTEC aparat sa noćnim svjetlom zato sto su moji sestrići asmatičari i u svako doba godine muku mučimo sa inhalacijama i ostalom terapijom. Probali smo ovaj aparat i za pola smanjili broj posjeta pedijatru i inhalacije. Vrlo smo zadovoljni, toliko da ćemo naručiti i jedan aparat za dnevnu sobu. Super je, pogotovo smo srećni jer dolaze hladni i
vlažni dani zime... pozdrav.

Mira Raičević, Podgorica

Već oko godinu dana koristim jonizator Neotec XJ-201. Proizvod je stvarno odličan i zaista radi sve ono što piše u reklami. Preko dana ga koristim u dnevnoj sobi gde uspešno uklanja dim i prašinu, a tokom noći u spavaćoj sobi. Kako u spavaćoj sobi imam TA peć koja oslobadja prašinu u vazduh, sve do skora sam imao veliki problem sa njenim uklanjanjem. Od kako koristim ovaj fenomenalni aparat, čestica prašine jednostavno nema više u vazduhu. I moje kolege na poslu su na moju sugestiju nabavile ovaj uređaj i svi su prezadovoljni.

Preporučio bih svima da naruče ovaj proizvod - biće svakako zadovoljni.

Srdjan Ilić, Niš

Evo danas mi je poštar uručio XJ-201. Pročitala sam upustvo za korišćenje i sa nestrpljenjem uključila aparat u svom dnevnom boravku. U ovoj sobi u kojoj se puši nalezi se i kompjuter, televizor, 3 mobilna telefona. Prvi put sam osetila snagu ovog izuzetnog aparata. mnogo bolje nego što sam očekivala. Dok pušim cigateru u prostoriji se ne oseća duvanski dim, pogotovo što se tu loži kaljeva peć. Nema više ni one prašine. Lakše se diše i imam nameru da poručim kasnije za sve prostorije. Od srca ga preporučujem svima, ne samo bolesnima, već i zdravima da sačuvaju svoje zdravlje.
Hvala Medisani.

Jovičić Nataša, Gornji Milanovac

Šta reći, sem da sam prezadovoljan. A stvarno sam mislio da sam uzalud bacio pare. Pitao sam neke poznavaoce ove oblasti da li je sve ovo u reklami stvarno i moguće, i rekli su mi da nema pojma, to je nemoguće. Čitao sam neke diskusije na netu. Neki veruju, neki ne. Međutim stvarno je strava stvar. Dim od cigara nestaje kao u bajci, nema nikakvih mirisa u kući, a vazduh je mnogo drugačiji. Oseća se neka svežina u vazduhu. Kada približite ruku blizu njega, oseća se neki hladni povetarac iako je nečujan i nema nikakav ventilator. Deluje kao neka jeftina reklama, ali nekoliko mojih prijatelja koji su se uverili da ovo stvarno radi, odmah su naručili po jedan XJ-201.

Radosavljevic Aleksandar, Despotovac

Odavno sam dobila na poklon od roditelja Jonizator XJ-201. U početku sam bila skeptična kako mi to može pomoći i čemu to uopšte služi! Na moje prijatno iznenađenje stan mi nije nikad lepše i svežije mirisao. A sada onon najbitnije: Godinama unazad patim od rozacije na licu prilikom promene temperature prostorije lice mi se zacrveni i prosto boli koliko je zategnuto. Sada toga više nema! U stanu skoro nikakve reakcije a napolju vrlo retko tako da razmišljam kako bi bilo lepo da postoji takav mali džepni aparat kako bih bila zaštićena i napolju! HVALA MEDISANI NA POVRATKU MOG ČISTOG LICA!

Sanja Petrović, Niš

Kupio sam jonizator sa noćnim svetlom, inače imam problema sa respiratornim organima i neprekidno kašljem. To me je izluđivalo, čim zahladni eto kašlja, isprobao sam sve i svašta, da rešim svoj problem. Onda sam video reklamu za jonizator i mislio sam, ovo još nisam probao a i nije skupo. Odlučio sam da ga naručim. Odmah sam ga instalirao u mojoj
kancelariji, gde su mi kompjuteri i sva elektronika. Odmah sam osetio kao da mi je u plućima neka vatra, taj osećaj je trajao nekoliko dana. Posle toga sam prestao da kašeljem i više nemam problem sa kašljom. Ovaj uređaj me je
spasao i potpuno sam ozdravio sa njim. Noću ga držim pored kreveta, ujutro se budim odmoran. Prosto neverovanto koliko blagodati za malo novca. Od srca ga preoporučujem svima koji imaju problema sa respiratornim sistemom, jer će
im iz korena izmeniti život na bolje. Pozdrav!.

Goran Nikolić, Zemun

Imala sam velike probleme sa prehladama sinusa, grla, pa čak i alergijama raznih vrsta. Nabavila sam Vaš proizvod
XJ-201 (JONIZATOR PREČISTAČ VAZDUHA SA SVETLOM ) za dnevnu sobu, oko 30 m2. Morala sam ostale prostorije da zatvorim, pa sam povremeno provetravala tu sobu, jer bih osetila nedostatak kiseonika u vidu pospanosti, ali nakon toga su mi prehlade i alergije postale ređa pojva. Posle izvesnog vremena sam shvatila da mom stanu odgovaraju 3 ovakva proizvoda, te sam dokupila još 2 nova. Od tada u mom stanu je svež vazduh, prašina je svedena na minimum, moje raspoloženje je opet izvanredno, naročito pred velike promene u atmosferi. Dovoljno je da uključim sva tri aparata pa da posle 10 minuta sav vazduh bude čist i da dobijem osmeh na svom licu i želju da pevam i igram. Preporučila sam mnogim udruženjima u mom gradu, a prijateljima i da ne pominjem. Naročito su efikasni u večernjim satima i do ponoći, posle toga nije potrebno da rade. Stvarno je genijalno imati ovakve proizvode sa svaku sobu posebno. Jedino sam primetila da bez obzira na dužinu rada u jednom danu, filter ozonizatora se mora prati pre upotrebe, jer je tada efikasniji ili staviti novi čist filter. Hvala Medisani za ovakvu blagodet.

Slađana Hotomski, Sremska Mitrovica

Ja sam kupio XJ-201 jonizator jer imam malu bebu. Do kupovine ovog uređaja moja beba se non stop budila, tačnije više je bila budna nego što je spavala. Upotrebom ovog uređaja njen san traje po celu noć. Prezadovoljni učinjenim, kupili smo jos dva uređaja (za kuhinju i dnevni boravak) i naše oduševljenje je još više poraslo. Naime u kuhinji je sad moguće i prženje ribe, a da miris u kratkom vremenskom periodu iščezne. Da ne pričam o duvanskom dimu... Stvaro korisni uređaji, preporučujemo ih svim našim prijateljima, a neki koji su ih već kupili dele naše zadovoljstvo. Hvala, od srca!

Vladimir Elez, Beograd

Zvučaće zaista čudno, ali, već prvo veče po uključenju xj-201 zaspao sam pre 22h i nisam se budio do polaska na posao. Inače, imam problema sa nesanicom i koristim lek tritico za regulisanje sna i ostalih nus pojava izazvanih nesanicom koji me nije baš uspeo naspavati. Uskoro bi trebalo da mi se ukine terapija pa se nadam da uz ovaj jonizator više nikada neću ni koristiti lekove. Većina je rekla da je to čist psihološki efekat. U redu, neka je i tako, to znači da ga u svakom slučaju vredi imati ali pročitajte dalje šta imam da vam saopštim. S obzirom na to da xj-201 koristim tek par dana, reklo bi se da nemam baš mnogo iskustava da vam prenesem, pa ipak, nije tako. Naprotiv. Drago mi je da su i svi ukućani primetili razna poboljšanja. Na primer, godinama se borim protiv plesni u stanu. Sada je letnji period pa plesan i nije prisutna ali tepih i ostali nameštaj i dalje odišu neprijatnim mirisom. Od kada koristim jonizator tog "mirisa" više nema. Takođe, prijatan i lagan vazduh u toj sobi se uočljivo razlikuje od ostatka stana kao što je kuhinja na primer. Zaista je osetno a i vidno čist vazduh. Čekam neko poveće pušačko dručtvo da testiram kako uklanja duvanski dim ali mi drugar kaže da nema potrebe da cekam rezultat... on poseduje isti ovakav model i kaze da mogu 100% da računam na čist vazduh, bez magle od dima. Još nešto, vidan je pad koncentracije prašine na regalu, tv-u, stolu itd. Još jedan važan momenat za moje a pretpostavljam i zdravlje moje dece: već par meseci unazad čim legnem imam grebanje u grlu i nezadrživ kašalj uz sluz i samo kad legnem. Već prvo veče, ali STVARNO, zaspao sam bez toga. Čudno je koliko je toga za par dana u mom životu ovaj mali uređaj promenio na bolje. Pitam se šta bi tek bilo da mogu da priuštim one bolje i veće. Zaista sam zahvalan ovoj tehnologiji i Medisani.

Goran Popović, Lešnica

Već oko godinu dana koristim jonizator Neotec XJ-201. Proizvod je stvarno odličan i zaista radi sve ono što piše u reklami. Preko dana ga koristim u dnevnoj sobi gde uspešno uklanja dim i prašinu, a tokom noći u spavaćoj sobi. Kako u spavaćoj sobi imam TA peć koja oslobadja prašinu u vazduh, sve do skora sam imao veliki problem sa njenim uklanjanjem. Od kako koristim ovaj fenomenalni aparat, čestica prašine jednostavno nema više u vazduhu. I moje kolege na poslu su na moju sugestiju nabavile ovaj uređaj i svi su prezadovoljni.
Preporučio bih svima da naruče ovaj proizvod - biće svakako zadovoljni.

Predrag Jovanovic

Evo danas mi je poštar uručio XJ-201. Pročitala sam upustvo za korišćenje i sa nestrpljenjem uključila aparat u svom dnevnom boravku. U ovoj sobi u kojoj se puši nalezi se i kompjuter, televizor, 3 mobilna telefona. Prvi put sam osetila snagu ovog izuzetnog aparata. mnogo bolje nego što sam očekivala. Dok pušim cigateru u prostoriji se ne oseća duvanski dim, pogotovo što se tu loži kaljeva peć. Nema više ni one prašine. Lakše se diše i imam nameru da poručim kasnije za sve prostorije. Od srca ga preporučujem svima, ne samo bolesnima, več i zdravima da sačuvaju svoje zdravlje.
Hvala Medisani.

Predrag Jovanovic

Odlicna stvar.
zadovoljan sam.

Predrag Jovanovic

Da biste mogli da dodate iskustvo morate da se prijavite.
Prijavite se klikom na ovaj link