Paket Rasterivač štetočina Green Protect Plus XJ-92 + MOS

Koristi elektromagnetnu tehnologiju i tehnologiju ultrazvuka za rasterivanje štetočina kao što su miševi, pacovi, bubašvabe, pauci...

Cena: 2550.00din. Dodaj u korpu

Green Protect Plus je najsavremeniji uređaj za rasterivanje štetočina, koji nije štetan za životnu sredinu. To je kvalitetan proizvod, koji je podrobnim testiranjem pokazao da zadovoljava najviše standarde.
U rasterivaču štetočina GreenProtect™ nalaze se zvučnici koji stvaraju neprijatni ultrazvučni signal koji ljudsko uho ne može da čuje. On istovremeno koristi elektromagnetnu tehnologiju i tehnologiju ultrazvučnih talasa za rasterivanje miševa, pacova, bubašvaba, pauka, mrava, buva, krpelja, mušica, biljnih vaši, cvrčaka, guštera i zmija u zgradama u kojima se nalaze glodari i gmižući insekti, posebno u izolaciji, u zidovima, u plafonima, prostorijama u kojima se obeduje, delovima u kojima se čuva hrana, kućama, stanovima, kancelarijama, objektima za čuvanje žitarica, pekarama, skladištima, restoranima, kuhinjama, fabrikama, supermarketima, arhivama... Ovaj proizvod nije štetan za ljude, decu i kućne ljubimce.

Laboratorijska istraživanja su dokazala da ultrazvučni i elektromagnetni talasi ovog uređaja direktno djeluju na slušni i nervni sistem štetočina uzrokujući im nepodnošljivu bol i nelagodnost, te oni odustaju od izvora hrane i vode, pa napuštaju svoja skrovišta. Štetočine ne mogu stvoriti imunitet i priviknuti se na konstantno promenljive ultrazvučne i elektromagnetne talase, koje stvara ovaj uređaj, koji su nečujni za ljudsko uho, ne smetaju deci, kućnim ljubimcima (psi, mačke, ptice, ribe, životinje na farmi), ne smetaju biljkama i ne ometaju elektronske uređaje.

GreenProtect™ plus je bezbedan za upotrebu, ne isparava štetne i otrovne hemikalije, a efektivna površina njegovog delovanja je do 250m2. Energetski je efikasan jer troši samo 2W. Potrebno je da ga uključite u priključak za struju i on odmah deluje. U ovaj viskokvalitetni rasterivač štetočina ugrađena je najnovija tehnologija u oblasti rasterivanja raznih vrsta glodara i insekata, te ga ovo čini najboljim izborom u rasterivanju štetočina uopšte.

GreenProtect™ plus je idealan za upotrebu na svim mestima gde je neophodan visok nivo higijene: u kućama, stanovima, vikendicama, prodavnicama, restoranima, supermarketima, hotelima, bolnicama, ambulantama, dečijim vrtićima, u prehrambenoj industriji, ambarima, silosima, farmama, u potkrovljima, suterenima, podrumima, garažama, staklenicima, šupama, skladištima, plovilima…

Elektromagnetna karakteristika
Jednostavno uključite uređaj u struju i GreenProtect™ plus počinje da koristi elektromagnetnu tehnologiju koja se naziva „struja sa faznim pomerajem“. Menjanjem elektro-magnetnog polja kroz postojeću električnu instalaciju, GreenProtect™ plus stvara neugodno okruženje, koje pomaže u rasterivanju štetočina iz zidova, plafona i poda, upravo tamo gde se javljaju najveći problemi sa štetočinama. Ova karakteristika deluje u celoj vašoj kući gde postoji priključak za električnu struju.

Ultrazvučna karakteristika
GreenProtect™ plus u sebi ima zvučnike koji stvaraju ultrazvučnu sirenu sa hrapavim tonom koja je nečujna za ljude. Zvučnici proizvode ultrazvuk od 120 dB, koji na štetočine deluje izuzetno uznemirujuće. Ultrazvučna karakteristika štiti celu kuću pod uslovom da prostorije nisu zatvorene.

LED indikatori statusa
LED svetlo predstavlja različite osobine GreenProtect™ plus-a. Crveni LED neprekidno treperi i pokazuje da je elektromanetna funcija u radu. Zeleni LED neprekidno treperi i pokazuje da se ultrazvuk emituje iz zvučnika.

Specifikacija:
Napajanje: 220V/50Hz
Potrošnja energije: 2W
Opseg frekvencije: 25KHz - 80KHz
Jačina zvuka: 115db
Pokriva površinu: 250m2

Sugestije za postizanje najboljih rezultata

1.Posebno vodite računa o tome da ne ostavite otvorena vrata, prozore, podrum ili vrata na garaži zbog toga što novi glodari ili štetočine mogu da uđu pre nego što počne da deluje GreenProtect™ plus.

2. Posebno vodite računa o tome da ne ostavite zalihe hrane za ljude, životinje ili kućne ljubimce na otvorenom zbog toga što bi to moglo da privuče nove glodare ili štetočine pre nego što počne da deluje GreenProtect™ plus.

3. Posebno vodite računa o tome da ne donesete nove glodare ili druge štetočine prilikom unošenja hrane, zaliha, žitarica, hrane za životinje, itd u delove koji nisu zaštićeni pomoću GreenProtect™ plus.

Firma Medisana Vam uz svaki kupljeni rasterivač štetočina Green Protect Plus poklanja i Antipic II rasterivač komaraca.

 • Tri modaliteta rada: ultrazvučni, elektromagnetni i kombinovani, bezbedan, ne emituje štetne supstance
 • Bez kablova, štedi prostor
 • Novi jači i poboljšani model, efektivna površina do 250 m2
 • Poseban ulaz za 220V

Elektronski uređaj ANTIPIC II

 • Elektronski proizvod bez tableta, bez mirisa
 • ANTIPIC II je neškodljiv za čoveka i domaće životinje
 • Džepni model, minijaturnih dimenzija, veličine priveska za ključeve, ugrađeno noćno svetlo
 • Koristi se svuda u kući, na putovanju, letovanju, u prirodi...
 • Radijus delovanja iznosi do 2-3 metara
 • Neograničen vek trajanja, potrošnja 10 mW
 • Tri modaliteta rada: ultrazvučni, elektromagnetni i kombinovani, bezbedan, ne emituje štetne supstance
 • Bez kablova, štedi prostor
 • Novi jači i poboljšani model, efektivna površina do 250 m2
 • Poseban ulaz za 220V

Elektronski uređaj ANTIPIC II

 • Elektronski proizvod bez tableta, bez mirisa
 • ANTIPIC II je neškodljiv za čoveka i domaće životinje
 • Džepni model, minijaturnih dimenzija, veličine priveska za ključeve, ugrađeno noćno svetlo
 • Koristi se svuda u kući, na putovanju, letovanju, u prirodi...
 • Radijus delovanja iznosi do 2-3 metara
 • Neograničen vek trajanja, potrošnja 10 mW

Imali smo sličan aparat koji je bio jako loš! Bili smo jako sumnjičavi za rasterivač štetočina,ali bili smo primorani da ga uzmemo jer su insekti sa svih strana dolazili. Ukazali smo poverenje kompaniji Medisana i rasterivač je uradio svoj posao, čak je i komšija primetio da su i kod njega štetočine nestale. Svima ga toplo preporučujem!

Sanja Kovač 31, Jagodina

Poslovna sam žena,ali imam svoj raj u dvorištu,cveće..baštu. Žalila sam se sestri koja živi u Nišu da imam problema sa krticama. Dobila sam Green Protect na poklon od nje za rodjendan, jer ga i sama ima. Iako se i sada retko desi da se u bašti pojavi po koja krtica, ona brzo sama od sebe nestane, i sigurna sam da je to upravo zasluga ovog aparata.

Vanja Mesaroš 42, Beograd

Imam veliko skladisše za hranu za stoku i imao sam puno štete zbog pacova i sličnih štetočina. Slučajno sam video reklamu na B92 i odlučio sam da poručim Green Protect rasterivač zbog kvadrature koju pokriva. Više nemam problema sa štetočinama, niti gubim na vrednosti hrane za stoku. Preporučujem ga svima, zaista je dobar.

Janika Kalmar 40, Velika Plana

Ja sam starija žena, slabo se krećem i sama živim. Iako imam 3 mačke stalno sam imala problema sa miševima. Komšinica me posavetovala da kupim rasterivač. Bila sam sumnjičava,ali sam se prijatno iznenadila. Koristim ovaj uređaj već skoro 6 meseci i nemam više problema sa miševima. Rado ga svima preporučujem.

Anka Mrdja 71, Niš

Ovaj rasterivač sam nabavio pre oko 4 godine jer sam imao problema sa bubašvabama i paucima. U početku sam mislio da ovaj uređaj ne radi kako treba, jer su se insekti pojavili ponovo posle izvesnog vremena, ali ja sam se prevario. Uređaj je dobar samo treba dobro proučiti uputstvo. Prema mom iskustvu treba na svakih mesec dana promeniti režim rada uređaja prema uputstvu, frekfenciju ili neprekidnog rada kako se insekti ne bi navikli na isti iritirajući ton i onda nema efekta. Površina prostorije u kojoj je uređaj je 28m2
Đole

Đorđe Tasić

Da biste mogli da dodate iskustvo morate da se prijavite.
Prijavite se klikom na ovaj link