Fresh air

Elektronski uređaj, revitalizator vazduha FreshAir™. Prečiščavanje i ovlaživanje vazduha u jednom uređaju, sa vodenim filterom.

Cena: 4990.00din. Dodaj u korpu

Želite li da oko sebe osetite svež i ovlažen vazduh kao da ste na planini ili u sred šume?
Firma "Medisana" za Vas ima idealan proizvod. Ovlaživač vazduha "Fresh air" obezbediće Vam najviši kvalitet vazduha u Vašem domu ili kancelariji do te mere da ćete imati utisak da ste se upravo prošetali ispod krošnji drveća posle kiše. Sa svakim novim udisajem sve ćete više biti ubedjeni da se nalazite daleko od grada i nečistoća koje su nažalost postale naša svakodnevica.

Revitalizator vazduha i ovlaživač "Fresh air" omogućava Vam da udahnete čist, ovlažen vazduh obogaćen aromaterapijom.
Možete se opredeliti za neku od 5 koncentrovanih biljnih aroma iz naše ponude:
- lavandu
- eukaliptus
- zelenu jabuku
- limetu
- sandalovo drvo

Ono što ovlaživač vazduha "Fresh air" čini jedinstvenim na tržištu je sistem rada koji koristi a to je upotreba vode za prečišćenje vazduha. Dizajniran tako da ne poseduje filter umetke i da koristi vodu kao filter "Fresh air" predstavlja siguran proizvod po Vaše zdravlje i životnu sredinu.

Bez prisustva hemijskih sredstava, čistom vodom revitalizator vazduha prečišćava, dezinfikuje i odstranjuje neprijatne mirise iz prostorije. Ove karakteristike čine ga posebnim i izdižu visoko iznad konkurencije jer na tržištu ne postoji sličan proizvod.

U mogućnosti je da neutrališe polen, ukloni duvanski dim iz vazduha, bakterije, grinje i gljivice. Posebno je efikasan kada je reč o escherichia coli, staphylococcus aureus i salmonella typhimurium bakterijama.

Ne morate nužno biti osudjeni na udisanje ustajalog zagadjenog vazduha u Vašem domu ili kancelariji. Apsolutno netoksičan i bio-razgradiv prečišćivač i ovlaživač vazduha "Fresh air" na potpuno prirodan način otklanja neprijatne mirise iz vazduha i pruža efekat aroma terapije.
Vrlo je pogodan za prenošenje zbog svojih dimenzija i u mogućnosti je da prečisti vazduh u prostoriji od 80 metara kvadratnih.
Izduvni gasovi, čestice uglja, životinjska perut, pesticidi, virusi, budj i ostale nečistoće nestaće iz Vaše okoline upotrebom ovlaživača "Fresh air".

Brinite o kvalitetu vazduha koji udišete jer je presudan po Vaše zdravlje. Iskusite neverovatnu svežinu i čistoću vazduha uz ovlaživač "Freah air" firme "Medisana.

 • Obezbeđuje čist, ovlažen i aromaterapijom obogaćen vazduh
 • Prenosiv, kompaktan i modernog dizajna
 • Bez filter umetaka - voda je filter
 • Trostruka funkcija: prečišćavanje i ovlaživanje vazduha, aromaterapija
 • MicrobeShield™ biljni ekstrakti - lavande, eukaliptusa, zelene jabuke, limete, sandalovo drvo
 • Napajanje: 220V AC & 20W, kapacitet 80 m2
 • Obezbeđuje čist, ovlažen i aromaterapijom obogaćen vazduh
 • Prenosiv, kompaktan i modernog dizajna
 • Bez filter umetaka - voda je filter
 • Trostruka funkcija: prečišćavanje i ovlaživanje vazduha, aromaterapija
 • MicrobeShield™ biljni ekstrakti - lavande, eukaliptusa, zelene jabuke, limete, sandalovo drvo
 • Napajanje: 220V AC & 20W, kapacitet 80 m2

Bio je vreo letnji dan… Temperatura vazduha prelazila je uveliko 35 stepeni. Sestra je slavila rođendan. Nismo baš bili oduševljeni što idemo kod nje po najvećoj vrućini, znajući da ona živi u zgradi, a da pri tome nema klimu.. Međutim kada smo zakoračili u stan, na naše veliko iznenađenje bilo je više nego prijatno boraviti u njemu. Ceo stan odisao je prijatnim mirisom. Imali smo osećaj kao da smo na polju lavande posle prolećne kiše. Pitao sam sestru šta je ovo a ona mi je tada pokazala ovaj uredjaj. Posle toga sam ga poručio I sada imam I ja to u svojoj kući, dobar je!

Goran Panić 52, Paraćin

Fresh air je doneo u moju kuću fantastičan osećaj svežine. Pošto imamo centralno grejanje vazduh koji udišemo tokom zime je toliko suv da ni posude sa vodom obešene o radijator ništa ne pomažu. Sa Fresh airom ja više ne razmišljam o suvom vazduhu već koji miris da ubacim u njega, jer ne mogu da se odlučim da li da kapnem par kapljica ulja od limete ili možda lavande ili pak možda sandalovo drvo… To je od sada moja jedina dilema što se tiče vazduha u kući jer sve ostalo imam. Svima preporučujem Fresh air.

Goca Isailović 39, Pančevo

Stvarno odlična stvar za svaki dom,sve pohvale za aparat

Pazman Ivan

Izuzetno sam zadovoljna svojim FreshAire-om. Jako mi se dopada kako izgleda. Veoma sam izbirljiva po pitanju stvari koje unosim u kuću. Dizajn FreshAire-a je fantastičan, obožavam ga!Primetila sam da je zaista efikasan u prostoru gde ima dosta duvanskog dima i neprijatnih mirisa iz kuhinje. Što je najbolje, nikad ne moram da kupujem i menjam filtere, već samo FreshAire ispraznim i ponovo ga napunim običnom vodom iz česme. Po veoma prisupačnoj ceni dobila sam čist, svež i prirodnom aromaterapijom oplemenjen vazduh u svom stanu.

Zorana Pavić

Da biste mogli da dodate iskustvo morate da se prijavite.
Prijavite se klikom na ovaj link